31.03.2020. Новини. 19:00

31 бер. 19:00


1. Станом на 16-ту годину на Херсонщині 2 підозри на коронавірусну інфекцію. У однієї людини Ковід-19 підтверджений.Також наразі перевіряють біоматеріал чоловіка, який вчора помер  у Каховці. Про це сьогодні на брифінгу розказав голова облдержадміністрації Юрій Гусєв. Про що ще йшлось - далі

2. У Херсоні не будуть  проводити експрес –теси на корона вірус водіям маршрутних таксі.  Чому  сьогодні розказав Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко.

3. Сьогодні у обласному територіальному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розказали, які автомобілі виїжджатимуть до хворого у разі підозри на Ковід – 19. Подробиці дізнавалися кореcпонденти Суспільного.

4. Не вистачає донорів у нас. Зменшилась кількість охочих здати кров у час карантину через пандемію коронавірусу»,- сказала сьогодні корреспондентам Суспільного виконувачка обов’язків директора херсонського центру служби крові Ганна Лагутіна. Подробиці далі в сюжеті Анни Тонг.

5. Співробітники державної служби з надзвичайних ситуацій продовжують дезінфікувати зупинки громадського транспорту у Херсоні. Сьогодні група радіаційно-хімічного та біологічного захисту працювала у середмісті та на Острові

6. Згідно з розпорядженням міського голови сьогодні у Херсоні офіційно завершується опалювальний сезон. Яким він був для містян та підприємств, які надають їм тепло, – дізнавалися кореспонденти суспільного.

7. Від -2 до +10 – така погода очікує херсонців протягом першої декади квітня. Про це розказав кореспондентам суспільного начальник обласного гідрометцентру Юрій Кіріяк. Чим викликані такі перепади і як переживуть їх рослини – далі у сюжеті.

Інші випуски
Більше відео