31.03.2020. Новини. 17:00

31 бер. 17:00


1. За даними Центру громадського здоров’я, станом  на 10-ту годину  31 березня в Україні 549 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 13 летальних, 8 пацієнтів одужали. За добу було підтверджено 69 нових вИпадки.на херсонщині поки що один лабораторно підтверджений випадок корона вірусу.У ці хвилина в облдержадміністрації розпочався брифінг з питань поширення короно вірусної інфекції в області, Там працює наша Еріка Авдєєва . Уся інформація від неї у наступних випусках.А ми продовжуємо і далі ви побачите.

2. Не вистачає донорів у нас. Зменшилась кількість охочих здати кров у час карантину через пандемію коронавірусу»,- сказала сьогодні корреспондентам Суспільного виконувачка обов’язків директора херсонського центру служби крові Ганна Лагутіна. Подробиці далі в сюжеті Анни Тонг

3. Від -2 до +10 – така погода очікує херсонців протягом першої декади квітня. Про це розказав кореспондентам суспільного начальник обласного гідрометцентру Юрій Кіріяк.Чим викликані такі перепади і як переживуть їх рослини – далі у сюжеті.

Інші випуски
Більше відео