30.03.2020. Новини. 20:30

30 бер. 20:30


1. До Херсона прибув гуманітарний вантаж: респіратори, маски різних видів та захисні костюми.  Передадуть їх працівникам екстреної медичної допомоги та мобільним бригадам, розказав кореспондентам суспільного керівник обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Юрій Бовкун.

2. 45-річний генічанин помер не від коронавірусу. Про це кореспондентам суспільного телефоном розказав Андрій Онищенко, голова тамтешньої райдержадміністрації.

3. Андрій Онищенко ще розказав, що жінка, в якої у першої в області виявили коронавірус, наразі почувається задовільно, йде на одужання. Інших підозр, за словами  керівника, в районі немає.

4. Отримати дозвіл, довідку чи погодження в період надзвичайної ситуації, яку запровадили в Україні, можливо. Як в умовах карантину працює центр надання адміністративних послуг у Херсоні знає Аліна Олефір.

5. «Як ми можемо платити зарплату, не отримуючи доходу», - так сьогодні кореспондентам Суспільного сказав директор підприємства  «Херсонські авіалінії» Віталій Кучерук.  За його словами, працівники на початку карантину в  березні взяли відпустки за власний рахунок. У квітні вони мають вийти на роботу і працювати дистанційно, а платити їм  нічим.

6. Третій тиждень вдома проводить херсонська родина Буцевих. Про побут , навчання  та розваги в умовах карантину – у наступному відео сюжеті.

Інші випуски
Більше відео