27.03.2020. Новини. 20:30

27 бер. 20:30


1. У Скадовську, як і в усій Україні 2-гу добу живуть в умовах надзвичайної ситуації, введеної рішенням кабміну. Чи дотримуються тут умов карантину та як ці заходи вплинули на життя скадовчан, дізнавалися кореспонденти Суспільного.

2. На Херсонщині станом на 14.30 жодна підозра на корона вірус не підтвердилась. Нових підозр немає. Є одна хвора жінка в Генічеську. Усі 70 хворих на пневмонію, які є на сьогодні в області, пройдуть тест на коронавірус в лабораторії в Херсоні . Про це на брифінгу повідомив голова обласної державної адміністрації Юрій Гусєв.

3. На Херсонщині створено штаб з ліквідації надзвичайної ситуації в області. Він працюватиме в режимі 24 на 7. Про це розповів Вадим Чабан, якого призначили головою штабу.

4. Сьогодні пересувна лабораторія моніторингу навколишнього середовища та впливу хімічних факторів Херсонської держпродспоживслужби перевірила стан навколишнього середовища. Якими є результати досліджень знає наша Ольга Ляшенко.

5. Через карантинні заходи у зв’язку з пандемією коронавірусу, цього року Херсонський обласний театр імені Миколи Куліша, захід до всесвітнього дня театру проводив без глядачів.

Інші випуски
Більше відео