23.03.2020. Новини. 13:30

23 бер. 13:30


1. Півгодини тому у Херсонській міській раді розпочалося засідання виконавчого комітету. Розглянути мали питання – скасування пільгового проїзду у громадському транспорті. Там працює наша кореспондентка Анна Тонг. Вона з нами на зв»язку . Анно, що тобі вдалося дізнатися?

2. Півгодини тому у Херсонській обласні державній адміністрації розпочався брифінг на якому  очільники адміністрації – Юрій Гусєв повідомив про те, що відсьогодні у Херсоні  працюватимуть спеціальні рейси громадського транспорту для працівників об»єктів критичної структури. Також, за його словами, херсонські лікарні отримали 140 тисяч масок з державного резерву. На Херсонщині10 підозр на короно вірус. Більше інформації у наступних випусках новин.

3. 9-річна херсонка Златослава  Аніськова посіла перше місце на чемпіонаті південного регіону з вуличних танців «Tavria dance», зі спортсменкою поспілкувалися кореспонденти Суспільного. Зараз про це коротко.

4. «Кімната для репетицій маленьких акторів інклюзивного театру «Світло в тобі» майже готова», - розказала голова правління громадської організації «Сонячні діти Херсонщини» Ірина Ханікова. Як просувається ремонт бачили наші кореспонденти.

Інші випуски
Більше відео