20.03.2020. Новини. 20:30

20 бер. 20:30


1. Сьогодні з 12-ої години  у Херсоні закрили усі ринки. Рішення прийняли  У міські раді ,підставою  став лист  від регіональної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Тему продовжать наші кореспонденти.

2. Від сьогодні працівники державної служби з надзвичайних ситуацій почали проводити оповіщення громадян через гучномовці. Про що інформували та як херсонці реагували на повідомлення, бачила наша Аліна Олефір.

 

3. Кореспонденти Суспільного побували сьогодні у пенсійному фонді  України у Херсонській області, щоб дізнатися, як працює ця установа в умовах карантину.

4. Карантин триває . Чи вплинув він на роботу відділів Державної реєстрації актів цивільного стану? Кореспонденти суспільного побували у Центральному РАЦСІ Херсона та дізналися, як він працює зараз.

5. Сьогодні о 10-тій  годині жителі будинку за адресою Бериславське шосе 2-б у Херсоні  перекрили дорогу. Від суботи 6 квартир без світла. Постачання електроенергії забезпечує підстанція машинобудівного  заводу, де вихідними сталася аварія. Далі наша Анна Тонг.

Інші випуски
Більше відео