19.03.2020. Новини. 17:00

19 бер. 17:00


1. Перший з трьох підозрюваних на коронавірус пройшов аналізи. Тест показав негативний результат.Ще на два результати чекають», - сказав заступник голови обласної державної адміністрації Вадим Чабан на брифінгу з питань запобігання поширенню коронавірусу на Херсонщині.

2. Україна на карантині! Кореспонденти Суспільного сьогодні разом з представниками держпродспоживслужби побували в Олешках, щоб дізнатися, як там виконується постанова Кабміну про карантин. Що побачили дивіться далі.

3. Бригада швидкої допомоги вийде на роботу з режиму самоізоляції, якщо діагноз на коронавірус у пацієнта не підтвердиться. Так кореспондентам суспільного телефоном прокоментував вчорашній випадок Заступник директора з медичної роботи центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Адрій Бєсєдін. Родина викликала швидку допомогу, не повідомивши диспетчеру, що приїхала із-за кордону.

4. Херсонка Юлія Мазунова – дизайнерка прикрас та аксесуарів. Карантин призвів до зміни напрямку діяльності – тепер вона шиє для херсонців маски. За свою роботу Юлія не виставляє ціну. Кореспонденти Суспільного зустрілися з жінкою та побачили, як вона працює. 

Інші випуски
Більше відео