18.03.2020. Новини. 19:00

18 бер. 19:00


1. Розбите вікно в автобусі,  два контролери тролейбусів з нервовими зривами – від сьогодні в Херсоні з 12 години у громадському транспорті не має бути більше 10 пасажирів. Як на це реагують херсонці дізнавалась Оксана Хлєбус.

2. З 12-ої  години  сьогоднішнього дня в Україні припиняються залізничні пасажирські перевезення через загрозу поширення  короновірусної інфекції. Наші кореспонденти побували на Херсонському залізничному вокзалі.

3. З 12-ої години сьогодні в Херсонській області припинилось міжміське сполучення. На карантин закрили аеропорт, залізничний вокзал, автовокзал та усі автостанції.

4. Україна на карантині! Як в таких умовах живуть у віддалених районах області, на межі з окупованим Кримом, дізнавалися кореспонденти Суспільного.

5. 22 мільйони гривень на боротьбу з коронавірусом  направили сьогодні депутати обласної ради на позачерговій сесії. Рішення підтримали усі 45 присутніх у сесійній залі депутатів.  Сесія проходила у закритому режимі , журналістів на неї не пустили через карантин. На що будуть спрямовані ці кошти розповів  голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

6. Сьогодні у Херсоні мали відбутися одразу дві сесії міської ради -  позачергова та чергова.  На позачерговій, яка розпочалася о 10 годині, депутати розглядали питання передбачення додаткового фінансування на протидію коронавірусу.

Інші випуски
Більше відео