17.03.2020. Новини. 20:30

17 бер. 20:30


1. Тимчасово змінено умови перетину адміністративної межі з Кримом на час карантину. Кого від сьогодні не пускатимуть до окупованої території та звідти на материкову частину України, дізнавалися кореспонденти суспільного.

2. Сьогодні у Херсоні працівники поліції вийшли в рейд на ринки та в  заклади харчування, щоб попередити – від завтра всі вони мають тимчасово призупинити роботу.

3. Із запровадженням карантину школи Херсона перейшли на дистанційне навчання . Он-лайн уроки, гугл класи, консультації у телефонному та відео-режимах. Як працюють в умовах вимушених канікул 6 гімназія та 16 школа Херсона сьогодні побачили наші кореспонденти.

4. Херсонські правоохоронці затримали чотирьох чоловіків за підозрою у вимаганні. Як розповідає речниця Нацполіції області Тетяна Пшонь, підозрювані вимагали в заможних херсонців гроші за неіснуючий картковий борг, у разі відмови погрожували застосуванням фізичної сили.

5. В Олешківській спеціальній школі  покажуть виставу ромської молоді проти расової дискримінації, - про це говорили сьогодні у Херсонському кризовому медіа-центрі.

Інші випуски
Більше відео