17.03.2020. Новини. 19:00

17 бер. 19:00


1. Тимчасово змінено умови перетину адміністративної межі з Кримом на час карантину. Кого від сьогодні не пускатимуть до окупованої території та звідти на материкову частину України, дізнавалися кореспонденти суспільного.

2. Сьогодні у Херсоні працівники поліції вийшли в рейд на ринки та в  заклади харчування, щоб попередити – від завтра всі вони мають тимчасово призупинити роботу.

3. Із запровадженням карантину школи Херсона перейшли на дистанційне навчання . Он-лайн уроки, гугл класи, консультації у телефонному та відео-режимах. Як працюють в умовах вимушених канікул 6 гімназія та 16 школа Херсона сьогодні побачили наші кореспонденти.

4. У Херсоні до інфекційної лікарні госпіталізували жінку з підозрою на коронавірус. Їй проводять обстеження,  стан пацієнтки - середньої важкості. Для жінки застосували експрес-тест на виявлення коронавірусу - його результати невідомі. Про це у коментарі Суспільному розповіла медична директорка херсонської інфекційної лікарні Олена Тимошенко. На результати очікують приблизно через дві доби - сказала вона.

5. До Херсонської області тести на корона вірус мають надійти у  четвер, 19 березня, ввечері .  Розказав кореспондентам Суспільного директор обласного  департаменту охорони здоров’я Віктор Короленко. Тести везуть з Києва, гроші з бюджету за них перераховані.

6. Херсонські правоохоронці затримали чотирьох чоловіків за підозрою у вимаганні. Як розповідає речниця Нацполіції області Тетяна Пшонь, підозрювані вимагали в заможних херсонців гроші за неіснуючий картковий борг, у разі відмови погрожували застосуванням фізичної сили.

Інші випуски
Більше відео