16.03.2020. Новини. 19:00

16 бер. 19:00


1. Торговельно-розважальні центри, кінотеатри, заклади громадського харчування , фітнес центри та спортивні зали мають бути закриті. Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні оперативного штабу із запобігання  поширення коронавірусу на Херсонщині . Про інші рішення розповів голова штабу Вадим Чабан.

2. Швидкі тест системи на визначення коронавірусу мають надійти в область сьогодні надвечір або  завтра 17 березня - про це повідомив директор обласного Департаменту  охорони здоров»я Віктор Короленко.

3. У  Херсоні мають призупинити роботу всі заклади торгівлі, окрім продуктових магазинів та аптек - таке рішення сьогодні ухвалили на міській комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

4. Підприємства «Херсонобленерго», «Херсонводоканал» та «Херсонгаз» у зв’язку із карантином перейшли на спеціальний режим роботи з абонентами. Споживачів послуг просять без нагальної потреби не приходити особисто, усі питання вирішувати дистанційно.

5. Храм святої мучениці Олександри у Херсоні працює у звичному режимі з 8-ої до 16-ої, але для вірян запроваджуються нові правила у зв’язку з карантином в країні. Про це сьогодні кореспондентам Суспільного розказав отець Андрій Калита.

6. Херсонський обласний художній музей імені Олексія Шовкуненка від сьогодні закрили. Про це розказала його директорка Аліна Доценко.

 

7. Сьогодні, відбулася екстрадиція  В Україну підозрюваного в організації  нападу на  Катерину Гандзюк -  Олексія Левіна. Найближчим часом йому мають обрати запобіжний захід.

8. Конфліктну ситуацію щодо річкової навігації у Херсоні вирішили шляхом діалогу. З 11-го березня маломірні судна безперешкодно можуть ходити зі старого причалу на провулку Проточному, що у Гідропарку. Це інформація пресслужби міськради.

9. Амплітудний стрибок у 29 градусів. Сьогодні вночі температура в Херсоні знизилась до семи градусів морозу після 22 з плюсом ,які спостерігались ще кілька днів тому. Про це кореспондентам Суспільного розказав начальник Херсонського гідрометеоцентру Юрій Кіріяк.

Інші випуски
Більше відео