16.03.2020. Новини. 13:30

16 бер. 13:30


1. Від сьогодні,  з 16 березня, Україна на два тижні закриває кордони для іноземців, а з 17-го  призупиняє авіасполучення. Будуть закриті 107 пунктів пропуску на українських кордонах. Не встигли до цих заходів повернутися додому з Норвегії шестеро українців, серед них троє херсонців. Група українських туристів наразі залишається у місті Альта, яке розташоване за 600 кілометрів за полярним колом і 2000 кілометрів від столиці Норвегії Осло. Зараз з нами на зв’язку з Альти Віталій Дехтярьов. Віталію, яка на цю годину у Вас є інформація?

2. Конфліктну ситуацію навколо річкових перевезень у Херсоні вирішили шляхом діалогу – про таке повідомляють у пресслужбі міськради. З 11-го березня маломірні судна можуть безперешкодно ходити з причалу на провулку Проточному. Наші кореспонденти вже виїхали на причал, аби проконтролювати, чи відповідає це дійсності. Сюжет дивіться у наступних випусках новин.

 

3. У грудні 2019-го указом Президента херсонка Лариса Капленко отримала звання мати-героїня.  У жінки п’ятеро дітей, вона працює у держпродспоживслужбі. Сама вона говорить, що походить з династії матерів-героїнь, кореспонденти Суспільного познайомилися з багатодітною родиною та дізналися її історію.

 

Інші випуски
Більше відео