30.09.2019. Новини. 17:00

30 вер. 17:00


  1. Сьогодні в Україні - День усиновлення. На Херсонщині 802 дитини, які чекають на всиновлення і 700 батьків, на обліку  в банку даних на право всиновити дитину. Цього року  42 дитини знайшли нову родину, двоє з них були всиновленні громадянами інших країн., розказала Олена Міхєєва, начальниця служби у справах дітей.    До цієї дати у одному з торговельно-розважальних центрів Херсона служба у справах дітей облдержадміністрації  та громадська організація провели акцію „Усиновлення дитини – це щастя, а не таємниця”.  Учасники заходу – родини, в яких виховуються прийомні чи всиновлені діти.
  2. У Херсонській бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки до Всеукраїнського дня бібліотек сьогодні запланували більше 10 заходів, які так чи інакше пов’язані із книгою та її впливом на життя людей. Вони всі об’єднані назвою «Обласний урок читання», розповіла Наталія Попова, заступниця директора Херсонської обласної дитячої бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки
  3. Учні НВК № 15 сьогодні вирушили до міської ради, щоб дізнатися, що читають херсонські чиновники та закликати читати українське. Що з цього вийшло, бачили кореспонденти Суспільного.
Інші випуски
Більше відео