"Новини" 06.09.19 19:00

6 вер. 19:00


1. Раденська школа, що в Олешківському районі, потребує капітального ремонту: зношена каналізація, тріщини у стінах, дах, що просідає. Навчальний рік у школі розпочався вчасно. За яких умов Держпродспоживслужба дала дозвіл на роботу і коли почнеться ремонт? Сьогодні з цим розбирались наші кореспонденти.

2. Депутат Херсонської міської ради Михайло Линецький сьогодні запропонував висловити недовіру херсонському міському голові Володимиру Миколаєнку та його першому заступнику Ігорю Козакову. Він зробив це під час позачергового засідання сесії міської ради.

3. Херсонщина у стилі "фентезі". Сьогодні у обласному центрі презентували бібліотечний проект "Teutonia". Вісім місяців бібліотекарі збирали твори молодих авторів, у яких вигадані події відбуваються у Херсоні та області. Подробиці далі – сюжеті.

4. У Херсоні відкрився Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики "Зірочки Таврії". Участь у ньому братимуть спортсменки від п’яти до 17-ти років з різних міст країни. З церемонії відкриття повернулась наша знімальна група.

5. Херсонський спорстмен Андрій Проценко, переможець "Діамантової ліги-2019" в стрибках у висоту, відновив тренування. На першому занятті чемпіона після змагань сьогодні побувала наша Анна Тонг.

Інші випуски
Більше відео