"Новини" 05.09.19 20:30

5 вер. 20:30


1. У Козачих Лагерях Олешківського району навчальний процес розпочався у школі, в якій частково немає даху. Шифер був пошкоджений під час буревію у червні цього року. Чому досі не відновлено покрівлю, дізнавалась наша Оксана Хлєбус.

2. На Світлодарській дузі від кулі снайпера загинув воїн Національної гвардії України, уродженець Херсонської області Едуард Шахов на псевдо "Шах". Про це повідомляється на сторінці Нацгвардії у Facebook.

3. Учениця 51-ї школи Херсона Дар’я Беліцька розробила проект суспільного спортивного комплексу для Шуменського мікрорайону. Пропозиція була розглянута Корабельною районною радою та визнана перспективною. З ініціаторкою проекту поспілкувалися кореспонденти Суспільного.

4. Херсонський вчитель фізики та астрономії Михайло Растьогін увійшов до п’ятдесятки кращих викладачів за версією щорічної національної премії "Global Teacher Prize Ukraine-2019". Він працює у Фізико-технічному ліцеї. Які концепції сучасної освіти в навчальному процесі реалізовує Михайло Растьогін, знає Анна Тонг.

Інші випуски
Більше відео