"Новини" 02.09.19 19:00

2 вер. 19:00


1. "Сьогодні зранку фахівці міського департаменту житлово-комунального господарства обстежили будинок №11 на проспекті Будівельників. Після пожежі там дах та електролічильники потребують ремонту. Зроблять це за рахунок міського бюджету. За суму поки не можу сказати", - це кореспондентам Суспільного розказав перший заступник Херсонського міського голови Ігор Козаков. Більше про пожежу, через яку загинули троє людей, знає наша Анна Тонг.

2. "Школа безпеки" - сьогодні у парку "Херсонська фортеця" провели акцію з такою назвою. Її організувало управління патрульної поліції у Херсонській області. Стартувала "Школа безпеки" о 12:00 і тривала кілька годин. Побувала там і наша кореспондентка Оксана Страмнова.

3. У херсонській школі №32 сьогодні пролунав перший дзвоник. Керівництво школи та батьки вирішили запровадити нову екологічну ініціативу. Яку саме – знає мій колега Ілля Контішев. 

4. Кореспонденти Суспільного дізналися, скільки шкіл сьогодні працюють на Херсонщині. У прес-службі обласної державної адміністрації нам надали наступну інформацію.

5. Сьогодні в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбулось свято першого дзвоника у форматі лайф-хак: короткі уроки, на яких показували, як знайомитись з книгами, що обирати для позакласного читання, де шукати потрібну інформацію. Бачила все наша Анна Коробова.

Інші випуски
Більше відео