"Новини" 30.08.19 08:30

30 сер. 8:30


1. Сьогодні об 11:00 у Херсонському обласному художньому музеї імені Олексія Шовкуненка відбудеться відкриття виставки під назвою "Боротьба і муки. Польські громадяни під час Другої світової війни". Хто підготував її, телефоном розказала наукова співробітниця інформаційного відділу музею Альбіна Єрмакова.

2. У Мирненській загальноосвітній школі першачки репетирують виступи до першого вересня. Навчальний заклад розташований на території Мирненської об’єднаної територіальної громади із сімома населеними пунктами, де працює дві загальноосвітні школи та один навчально–виховний комплекс. Як підготувалася Мирненська школа до нового навчального року, бачили кореспонденти Суспільного.

3. Сьогодні на стадіоні Кристал у Херсоні о 10-й годині розпочнеться завершальний етап п’ятого футбольного турніру серед команд U-16 "Крим – це Україна". За призові місця змагатимуться команди з Києва, Миколаєва і Одеси. Про це кореспондентам Суспільного телефоном розповів виконавчий директор Херсонської обласної федерації футболу Олексій Кручер.

Інші випуски
Більше відео