"Новини" 23.08.19 19:00

23 сер. 19:00


1. Найдовший прапор України - такий рекорд сьогодні о 17-й годині встановлювали у Херсоні на Площі Свободи. Прапор складається зі стягів, привезених з війни на Сході з автографами бійців. На акції побувала наша кореспондентка Оксана Хлєбус. Вона готує матеріал до ефіру, а зараз - коротко.

2. Сьогодні в Україні відзначать День прапора. У Херсоні урочисте підняття державного стяга відбулося о 9-й годині на площі біля обласної наукової бібліотеки імені Олеся Гончара.

3. Після урочистостей стартував автопробіг до Дня Державного прапора. Його організатор Максим Бервінов говорить: цією акцією хотіли показати єдність країни та людей.

4. Понад 500 учасників з усієї України та з-за кордону беруть участь у фіналі 21-ї Студреспубліки. Протягом трьох днів молоді лідери живуть зі своїми законами, кордонами, грошима та Конституцією. Щороку обирають нову тему для зібрання. Яка вона цьогоріч, знає наша кореспондентка Анна Коробова.

5. 24-го серпня у Нижніх Сірогозах відкриється виставка до Дня Незалежності України. Свої роботи підготували учні Нижньосірогозького будинку творчості дітей та юнацтва. Про це розповіла його директорка Маргарита Тюшка.

Інші випуски
Більше відео