"Новини" 21.08.19 19:00

21 сер. 19:00


1. Херсонський завод "Мікрон" працює без дозвільних документів. Про це сьогодні на зустрічі із керівником підприємства заявив голова Департаменту екології і природних ресурсів Херсонської облдержадміністрації Юрій Попутько. Розмова відбулася у кабінеті Херсонського міського голови.

2. На базі дитячого табору "Крилатий", що у Скадовському районі, для учнів з восьми шкіл Херсона проходить навчання у трьох секціях Малої академії наук – агробіологічній, фізико-технічній та філологічній.

3. Херсонська область бере участь у національному конкурсі "Велопрацедавець-2019". Цього року він проходить вперше у восьми містах України. Детальніше про конкурс кореспондентам Суспільного розповів голова громадської організації "Велохерсон" Ярослав Концевий.

4. Сьогодні о 10:30 в Олешках почалися Всеукраїнські змагання з греблі на байдарках та каное серед юнаків та дівчат "Козацький край-2019". Участь в турнірі бере 200 спортсменів з Херсонської, Одеської, Миколаївської областей та команда з Азербайджану. Більше – у сюжеті Іллі Контішева.

Інші випуски
Більше відео