"Таврійські новини" 21.07.19 19:00

21 лип. 19:00


1. За даними, оприлюдненими на сайті ЦВК, станом на 16-ту годину на п’яти виборчих округах у Херсонській області проголосувало 34,07% виборців. Найвища активність спостерігається на 184-му окрузі. Там проголосувало 38,17%. Найповільніше йдуть до дільниць у 186-му окрузі. Тут за даними ЦВК на 16-ту годину явка становить 31,54%.

2. У Генічеському районі сьогодні працює 51-а виборча дільниця. За словами Гульнарни Бекірової, заступниці голови Генічеської райдержадміністрації, всі дільниці розпочали свою роботу вчасно о 8-й годині.

3. Одна з виборчих дільниць у Голій Пристані розташована у геріатричному пансіонаті. Як голосували його мешканці, бачили наші кореспонденти.

4. Порушення на 183-му одномандатному виборчому окрузі. Штамп "ВИБУВ" напроти прізвища Юрія Кирилова було виявлено його довіреною особою. Наша Оксана Хлєбус розбиралась у ситуації на місці події.

5. Початок вранішнього засідання без протоколів, голосування поза межами кабінок та певні маніпуляції за штампом "вибув" - такі порушення під час голосування зафіксували спостерігачі громадської мережі "Опора". Про це телефоном кореспондентам Суспільного розповів координатор довготермінового спостереження "Опори" в Херсонській області Максим Єлігулашвілі.

6. На 16-ту годину до полії Херсонщини надійшло 62 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства. Які саме, розповів В’ячеслав Шинкарьов, керівник управління превентивної діяльності обласного главку поліції.

Інші випуски
Більше відео