"Таврійські новини" 15.07.19 18:30

15 лип. 18:30


1. Півгодини тому у кіноконцертній залі "Ювілейний" у Херсоні мала розпочатися презентація документального фільму "Миротворці", приурочена до Дня українських миротворців, який відзначається сьогодні. На показі фільму працює наша кореспондентка Олена Протопопова.

2. Сьогодні останній день, коли можна було змінити місце голосування на позачергових виборах до Верховної Ради. Термін був півтори місяці. Рівно за п’ять днів до початку голосування відділи ведення Держреєстру мають припинити приймати заяви від виборців. Скільки охочих змінити місце голосування було сьогодні в Херсоні, з’ясовували кореспонденти Суспільного.

3. 48-й театральний сезон завершився в Херсонському академічному обласному театрі ляльок прем’єрою вистави "Троє поросяток". За лаштунками театру побували кореспонденти Суспільного.

4. "FEELAРMОНіЯ" - новий музичний проект, започаткований херсонським композитором Олексієм Пономарьовим, який об’єднує молодих вокалістів міста та дає нове життя старим пісням. Кореспонденти Суспільного побували в Олексія в студії, щоб більше дізнатися про проект.

Інші випуски
Більше відео