Суспільне Херсона 12 листопада чекає на дебати Ігоря Колихаєва та Володимира Сальдо

Суспільне Херсона 12 листопада чекає на дебати Ігоря Колихаєва та Володимира Сальдо

6 лис. 2020

Команда Херсонської філії Суспільного мовника — телеканалу UA: ХЕРСОН запрошує до участі у проєкті «Виборчий округ. Дебати» кандидатів на посаду Херсонського міського голови Ігоря Колихаєва та Володимира Сальдо. Обом кандидатам були надіслані офіційні запрошення на ефір.

Прямий ефір телепроєкту «Виборчий округ. Дебати» між кандидатами на посаду Херсонського міського голови заплановано на 12 листопада 2020 року. Початок ефіру о 19:20  за адресою: Херсон, вул. Перекопська, 10. Максимальний хронометраж програми - 1 год. 20 хв. 

Формат токшоу «Виборчий округ. Дебати» передбачає вступні виступи  кандидатів на посаду Херсонського міського голови, дискусію безпосередньо між двома кандидатами, відповіді на запитання ведучого/ої програми та представників місцевих ЗМІ (щодо команди кандидата, його передвиборчу кампанію, аналіз роботи тощо, а також пов’язані із топпроблемою міста), підсумкові виступи кандидатів. Журналісти телеканалу виконуватимуть роль модераторів і стежитимуть за дотриманням  кандидатами регламенту дебатів та часових проміжків.  

«Нарешті ми дочекалися офіційних результатів місцевих виборів у Херсоні. Із 17 кандидатів у другий тур вийшло два кандидати – Володимир Сальдо та Ігор Колихаєв. Ми запрошуємо їх взяти участь у незалежних дебатах на Суспільному мовнику. Гарантуємо високі стандарти журналістики при веденні дебатів, неупередженість та об’єктивність. Прошу кандидатів бути чесним перед своїми виборцями і відкритим до діалогу з опонентами, і прийти на дебати до Суспільного мовника», — продюсер філії Суспільного UA: ХЕРСОН Рустам Авдєєв.

Крім телевізійного ефіру, глядачі зможуть переглянути «Виборчий округ. Дебати» онлайн на сайті філії або подивитись пряму трансляцію ефіру на фейсбук-сторінці Суспільне Херсон. Відео дискусії буде доступне і на ютуб-каналі.

Суспільний мовник Херсонщини UA: ХЕРСОН готовий надати сигнал трансляції дебатів кандидатів другого туру виборів на посаду Херсонського міського голови місцевим телеканалам.

Телеканал UA: ХЕРСОН незаангажований майданчик для дебатів. Ми є  складовою частиною Суспільного мовника єдиного медіа в Україні, власником якого є народ. Це дозволяє нам дотримуватися балансу думок, повноти подання інформації, незаангажованості, точності та об’єктивності у роботі.