UA: ХЕРСОН висвітлюватиме День народження міста наживо

UA: ХЕРСОН висвітлюватиме День народження міста наживо

13 вер. 2019

14 вересня місто Херсон відзначатиме 241 рік. Херсонська філія Суспільного висвітлюватиме головні події наживо, а також підготувала низку проєктів. 

У програмі «Ранок з UA: ХЕРСОН» дізнаєтесь чим унікальне наше місто? Які цікаві історії зберігає – 10 історичних фактів про Херсон. До Дня народження в місті пройде 8 фестивалів: міської культури, етно, арт, кулінарні, спортивні та розважальні. Куди варто завітати у першу чергу, про все це у ранковій програмі розказали їх організатори.


 «Цього року на День міста не буде такої помпезності, як у минулі роки. Проте жителі та гості міста зможуть відвідати багато цікавих заходів на різних локаціях міста: від спортивних до гастрономічних подій, цікавих і для дітей і для дорослих. А завершиться свято гала-концертом із запрошеними відомими українськими зірками», – розказав продюсер Херсонської філії Суспільного Василь Середюк.

Крім цього запустяться на телебаченні та онлайнплатформі цикл роликів «Херсон. Миттєвості історії».


UA: Українське радіо Херсон теж не залишається осторонь. В цей день у прямому ефірі у спецвипуску до Дня міста відбудуться включення з різних майданчиків. 

«Також ми підготували цікаві, маловідомі історії, пов’язані з містом. Їх можна буде почути не тільки на хвилях UA: Українського радіо Херсон, а й на нашій сторінці у Facebook та Youtube», – розповіла лінійна продюсерка UA: Українського радіо Херсон Наталя Шклярук.

У цей день за усіма подіями слідкуватимуть новинарі Суспільного Херсона. Упродовж дня заплановані Facebook-стріми з різних локацій міста. За усіма заходами можна буде слідкувати онлайн на сторінках UA: ХЕРСОН та UA: Українського радіо Херсон у Фейсбуці, а також на сайті філії.