«In Musica Veritas» пройде за інформаційної підтримки UA: ХЕРСОН

«In Musica Veritas» пройде за інформаційної підтримки UA: ХЕРСОН

6 вер. 2019

08 вересня о 20:00 в «Дитячому сквері» Херсонська обласна філармонія представить концерт класичної музики «In Musica Veritas». 

UA: ХЕРСОН – інформаційний партнер світського рауту «In Musica Veritas». 

Формат проведення світського культурного заходу – не новий. Організатори обіцяють перетворити херсонський «Дитячий сквер» на справжній середземноморський амфітеатр.  За приклад організатори взяли італійську Arena di Verona, яка відома у всьому світі своїми культурними заходами просто неба. 

«Я цей приклад вирішила взяти за основу, — говорить організаторка рауту Олена Глазуріна, — У нас значно менша площадка для цього, але не менш красива.  Думаю, що гості будуть приємно вражені і місцем проведення, і репертуаром. А тим, хто не зможе прийти, раджу знайти все ж таки хвилинку і подивитися на цю красу. В цьому нам допоможуть, за що дуже їм дякуємо, наші партнери – Суспільне Херсона».

Для гостей рауту звучатимуть найвідоміші твори Баха, Моцарта, Вівальді, Кореллі, Альбиноні у виконані камерного оркестру «Гілея» (диригент Владислав Білявський).

«Для нас це також незвичний формат, — зазначив продюсер Херсонської філії Суспільного Василь Середюк. — Хочемо його дещо розширити, але вже у іншій площині – телевізійній. Це дасть змогу залучити до прекрасного більшу кількість глядачів. Сподіваюсь, не лише у нашій області. Ми вже з режисером побували на майданчику, де проводитиметься захід. Скажу – це дійсно буде щось неймовірне».

За всім, що відбуватиметься можна буде слідкувати он-лайн на сторінці UA: ХЕРСОН у Фейсбуці. Також команда Херсонського Суспільного на концерті робитиме записи, які згодом вийдуть в ефірі на телеканалі та радіо. Тож найкращі моменти, інтерв’ю та все найцікавіше можна буде побачити на телеканалі UA: ХЕРСОН та почути на UA: Українському радіо Херсон.