Російські окупанти почали мовлення із захопленої студії Суспільне Херсон

Російські окупанти почали мовлення із захопленої студії Суспільне Херсон

5 лип. 2022

У тимчасово окупованому Херсоні російські окупанти почали пропагандистське мовлення, використовуючи приміщення Суспільного, які захопили на початку березня. 

Станом на зараз всі приміщення Суспільне Херсон надалі контролює окупаційна влада рф. Зі сторони окупантів був випадок викрадення інженера філії та неодноразові спроби пошуку справ працівників з метою вербування, допитів та отримання інформації.

Водночас команда Суспільне Херсон працює віддалено з різних куточків України і залишається українським медіа у регіоні, яке продовжує правдиво інформувати жителів тимчасово окупованих територій, зокрема на діджитал-платформах: 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії.

Слухайте Українське радіо по всій країні в середньохвильовому діапазоні. Перемикайте приймачі в АМ-діапазон (чи СХ на старих приймачах) на частотах 657 Кгц, 873 Кгц, 1278 Кгц та 1404 Кгц.