Рік «Ранку на Суспільному»: про Херсонщину розповідає телеглядачам Олена Ліщенко

Рік «Ранку на Суспільному»: про Херсонщину розповідає телеглядачам Олена Ліщенко

12 лип. 2021

15 липня виповниться рік із часу прем`єрного ефіру міжрегіонального шоу «Ранок на Суспільному». Про Херсонщину телеглядачам Суспільного всієї України розповідає спеціальна кореспондентка проєкту Олена Ліщенко, яка працює в парі з відеографом Олександром Шепелем.

«Робота в “Ранку на Суспільному” — це постійне навчання новому і дотримання таймменджменту. Героями сюжетів є херсонці, які готові поділитись своїми вміннями в рубриці «Майстер на всі руки»; знають цікаве про речі, які нас оточують, і розповідають у рубриці «Історія предметів»; це експерти, які дають поради у циклі «Рецепти краси». А ще, крім постійних рубрик, ми знімаємо сюжети про людей, які хобі зробили власною справою, або ж, крім основної роботи, встигають займатись творчістю у будь-яких проявах. Мене вражають люди, які змінюють життя, створюють власні техніки, пишуть вірші і картини. Тож, рік, що минув, познайомив з новими цікавими людьми, дав можливість подорожувати і постійно вчитись. А ще «Робота на “Ранку на Суспільному” — це виклик і самій собі. Я панічно боялась прямих включень і роботи у кадрі. За рік я навчилась і цьому. І тепер — включка, так включка!» — каже Олена Ліщенко.

Діліться власними історіями з журналістами Суспільного: пишіть нам на press.kherson@suspilne.media

Дивіться «Ранок на Суспільному» щобудня з 6:30 до 9:00 на UA: ХЕРСОН та інших регіональних телеканалах Суспільного. Онлайн трансляція — за посиланням.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.