Владислав Мангер відкидає звинувачення у причетності до вбивства Катерини Гандзюк

13:57, 11 лют. 2019
 
Владислав Мангер відкидає звинувачення у причетності до вбивства Катерини Гандзюк

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер прокоментував оголошення йому підозри щодо участі в замаху на життя радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк.

"Сьогодні зранку тут були слідчі, оголосили підозру. Я ознайомився. На завтра мене запросили на допит до Києва, тому коментувати нема чого. Фабула, яку я прочитав, витягнута з Інтернету. З преси. Жодного відношення до того горя, яке сталося в Херсонській області, я не маю. Я думаю,і слідство, і суд побачать це. Я нікуди не тікаю, я готовий співпрацювати зі слідством. На даний час я взяв відпустку за свій рахунок", - прокоментував голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

Уранці 11 лютого голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру оголосили про підозру в співучасті в організації нападу на Катерину Гандзюк. Текст підозри виклав на своїй сторінці у Facebook Генеральний прокурор Юрій Луценко. Речник ГПУ Андрій Лисенко розповів, що за статтею, у якій підозрюють Мангера, максимальна санкція - довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі