Едему Бекірову надають неналежну медичну допомогу

13:14, 21 січ. 2019
 
Едему Бекірову надають неналежну медичну допомогу

Едему Бекірову надають неналежну медичну допомогу. Про це кореспондентам Суспільного розказала його дружина Гульнара Бекірова. Напередодні його повернули з Сімферопольської лікарні імені Семашка, де він проходив обстеження, до спецблоку СІЗО.

"Я так думаю, що якщо вже призначили інсулін, то його стан дійсно погіршився і дійсно сьогодні вони не мають іншої можливості, як назначити йому інсулін. І усі ці ліки - російського виробництва. Що таке інсулін? Інсулін - це потрібна і згода пацієнта або його родичів, потрібна схема, потрібні аналізи, потрібне лікування в стаціонарі. І хворий має перебувати в лікарні не три дні, а 10-14-ть! Він 18-ть років хворіє. Ми були по всіх лікарнях, ми ніколи не приймали інсулін. Це було лише один раз - у нас 87 аркушів, ми їх зараз переглядаємо, - інсулін він не приймав. Його призначили лише у день операції та три післяопераційні дні. І це було із дозволу пацієнта", - зазначила Гульнара Бекірова, дружина Едема Бекірова.

Також Гульнара Бекірова додала, що сьогодні протягом дня у слідчий ізолятор до її чоловіка мають намір потрапити його адвокати - Іслям Веліляєв та Олексій Ладін. 

Нагадаємо, Едема Бекірова росіяни заарештували 12 грудня під час перетину адмінмежі з Кримом на контрольно-пропускному пункті Чонгар. Бекіров збирався відвідати хвору матір, яка мешкає на окупованому півострові. Йому закидають - транспортування і розповсюдження понад 10 кілограмів тротилу і ста дев»яноста  бойових патронів. Захист чоловіка наполягає - він фізично не міг цього зробити, бо хворий на цукровий діабет,  переніс інфаркт, операцію на серці і ампутацію ноги.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі.