Благодійний концерт дітей з інвалідністю пройшов у Херсоні

17:43, 20 січ. 2019
 
Благодійний концерт дітей з інвалідністю пройшов у Херсоні

У Херсоні відбувся благодійний концерт "Відчути серцем". Його учасники – діти з інвалідністю.

Двадцять дітей з інвалідністю стали учасниками цього благодійного концерту.

"Це така взаємодопомога. Цим дітям дуже необхідно, постійно треба виходити в соціум. І нести світло, радість, любов, і те почуття щирості, яке так потрібне нашому суспільству, нам потрібне", - говорить Марина Колокот, корекційна педагогиня.

Як розказала голова благодійної організації "Зачаровані діти. Херсон" Наталія Мірошник, такий захід проходить не вперше.  

Наталія Гайдай демонструє роботи, зроблені разом з донькою.

"Я розкажу про свою доньку. У неї певні розлади мовлення і їй важко передавати внутрішній світ через слова. Тож я шукаю такі види діяльності, через які вона може виразити свій внутрішній світ. Вона багато ліпить, танцює. Ще ми робимо ляльок", - розповідає Наталія Гайдай, мати учасниці благодійного концерту "Відчути серцем".

Під час благодійного концерту "Відчути серцем" також проходила акція на підтримку творчої студії Федора Романова, художника з інвалідністю. За 2018 рік відбулось кілька аукціонів з продажу картин Федора Романова. На зібрані кошти було відкрито художню майстерню.

"Саме дітки з інвалідністю хочуть підтримати студію Федора Романова. Завдяки нашій підтримці він її вже відкрив. Але потрібно закуповувати художній матеріал, підтримувати його й надалі, щоб він навчав дітей з інвалідністю", - говорить Віктор Булка, голова всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю "Велід". 

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі.