У Херсоні бігали і щедрували

15:34, 14 січ. 2019
 
У Херсоні бігали і щедрували

У Херсоні влаштували забіг "Щедrun" у костюмах. Його учасники вітали усіх зі святами, бажали щастя, здоров’я та процвітання. 

"Минулого року в нас такий забіг вже проходив, але цього року бігуни з Києва зацікавились Херсоном, захотіли розширити свою географію і тому зателефонували, спитали чи можна провести такий забіг у Херсоні ? Вони самі бігали на Новий рік у костюмах і ми також вирішили зробити таке у Херсоні на Старий Новий Рік. Ми будемо бігати по місту, щедрувати. Не будемо брати солодощі, будемо їх роздавати. Хочемо, щоб люди у Херсоні були більш активними, не сиділи вдома, тому що зиа- не вирок, можна робити щось цікаве" , - говорить організаторка забігу «Щедrun» у Херсоні Ольга Брусенцева.

Анна Агеєва, учасниця забігу «Щедrun» (м.Київ) розповідає:

"До цього я думаю, що це не для мене. Я не здатна на це. Насправді, все від нас самих. Ми можемо більше, ніж ми очікуємо. Це весело, ми обмінюємося емоціями." 

 

Додає Андрій Філін, учасник забігу «Щедrun» (м.Київ):

"Такого формату забіги – це весело, це дуже класно, тому що усі тренуються, бігають, досягають результатів, окрім цього треба мати ще гарний настрій."

"Я взагалі велосипедист, подорожую по країні., але так як подорожувати можна тільки влітку, бо взимку не дуже зручно і в нас вело змагань мало, а бігових в нас багато, тому купи кросівки і біжи. Для бігу багато не треба" , - каже Олександр Коваленко учасник забігу «Щедrun» з Києва. 

"Коли свята, то треба побачити якомога більше людей. Треба зустрічатися і відриватися", - розповідає учасниця забігу «Щедrun» з Херсона Ірина Ільченко.

 Віталій Федоренко, учасник забігу «Щедrun» (м.Херсон):

"Я вирішив сьогодні долучитись, бо вже давно збирався, але все не виходило. А так свята вже закінчились, з роботи прибіг з сюди з нічної зміни."

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі.