Правоохоронці назвали підозрюваного у вбивстві Олександра Кондалова

15:29, 25 лис. 2019
 
Правоохоронці назвали підозрюваного у вбивстві Олександра Кондалова

Правоохоронці направили до суду клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві 22-річного херсонця Олександра Кондалова, який зник безвісти 10-го листопада. Єдиною мірою запобіжного заходу, на думку поліціянтів, є тримання під вартою, йдеться у повідомленні відділу комунікацій поліції Херсонської області.

За інформацією правоохоронців, підозрюваним виявився його 26-річний товариш. За словами підозрюваного, після вживання алкоголю та наркотичних речовин між чоловіками виник конфлікт, внаслідок чого він завдав Олександрові кілька ножових поранень. Після цього чоловік поклав тіло загиблого у багажник автомобіля й вивіз за місто, де й закопав у полі. Причини конфлікту підозрюваний не пам’ятає.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15-ти років.

Нагадаємо, 22-річний Олександр Кондалов зник 10-го листопада цього року. Правоохоронці шукали його протягом понад тижня. В ніч на 22-ге листопада тіло Олександра виявили обабіч дороги поблизу селища Молодіжне.

Ілля Контішев.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі