В апеляційному суді триває засідання в справі смертельної ДТП за участі правоохоронця (ФОТО)

12:36, 31 жов. 2019
 
В апеляційному суді триває засідання в справі смертельної ДТП за участі правоохоронця (ФОТО)

У Херсонському апеляційному суді триває засідання щодо продовження тримання під вартою правоохоронця, який влітку цього року здійснив смертельну ДТП біля Миколаївки Херсонської області.

Захисник підозрюваного Євгена Калініна клопоче перед судом, щоб його підзахисному змінили міру запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт.

Колегія судей вирішила не змінювати підозрюваному міру запобіжного заходу.

Нагадаємо, аварія за участі старшого оперуповноваженого Нацполіції в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі Євгена Калініна сталася 18-го червня на трасі Скадовськ-Каховка Херсонської області, неподалік селища Миколаївки. Зіткнулися автомобілі "ВАЗ 21099" та "BMW". За кермом останнього й перебував правоохоронець. За інформацією речниці Державного бюро розслідувань Анжеліки Іванової, автомобіль "BMW" виїхав на зустрічну смугу, що й призвело до аварії.

У результаті зіткнення пасажири автомобіля "ВАЗ 21099" - чоловік та жінка - загинули на місці, дев’ятирічна дівчинка отримала травми, від яких померла в лікарні.

24-го червня суд відпустив правоохоронця під заставу розміром майже 191 тисяча гривень. Прокуратура це рішення оскаржила і 5-го липня Запорізький апеляційний суд ухвалив нове рішення – тримання під вартою без права застави.

6-го вересня обвинувальний вирок у цій справі Державне бюро розслідувань спрямувало до суду. Досудовим розслідуванням було встановлено, що Євген Калінін на момент аварії не мав водійського посвідчення.

Ольга Ляшенко, Ілля Контішев.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі