Вовків у херсонському зоокуточку оглянула ветеринарка (ВІДЕО)

14:41, 25 жов. 2019
 
Вовків у херсонському зоокуточку оглянула ветеринарка (ВІДЕО)

Заступниця керівника відділу ветеринарної медицини Миколаївського зоопарку Анна Полянська оглянула вовків у херсонському зоокуточку в Гідропарку. До якого висновку дійшла фахівчиня, дізналися кореспонденти Суспільного.

"Серйозних проблем зі здоров’ям у вовка немає – в нього банальна алергія. Я так підозрюю, що на укуси бліх. Проведено терапію і буде призначено подальше лікування для тварини. Загрози для життя немає. Інші вовки в задовільному стані. В мене немає питань до людей, які їх обслуговують, стосовно ставлення до вовків, до їх раціону. Тобто, вони в гарному фізичному стані", - говорить Анна Полянська.

Заступниця директора КП "Гарантія" Дарія Грицай розповіла нам таке:

"Раціон вовків у нас згідно з раціоном із Миколаївського зоопарку, який ми взяли до уваги. Ми їх годуємо м’ясом – 2 кілограми на добу – та рибою. Вовки у нас перебувають у задовільному стані. Ви також можете бачити інших тварин, які перебувають на території нашого зоокутка. Вони не потребують їжі, їм достатньо того, чим ми їх годуємо. Також люди, які просто приходять подивитися, та підгодовують наших тварин".

Нагадаємо, нещодавно у соціальних мережах почали з’являтися повідомлення про те, що у херсонському зоокуточку вовків погано годують і не займаються їх лікуванням. Тоді наша знімальна група побувала у звіринці, аби з’ясувати ситуацію.

Ілля Контішев.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі