Під апеляційним судом мітингували моряки (ВІДЕО)

17:33, 16 жов. 2019
 
Під апеляційним судом мітингували моряки (ВІДЕО)

Члени екіпажу танкера "MRIYA" прийшли сьогодні під стіни Херсонського апеляційного суду із плакатами. Капітан В’ячеслав Базуха говорить, що протягом двох місяців вони не можуть працювати через те, що у серпні судно було заарештовано:

"Хлопці приходять працювати, аби заробляти гроші. Наразі ми вже два місяці не можемо працювати, бо судно арештоване. Тому ми вийшли на цю акцію, щоб суд розібрався і виніс справедливе рішення".

Валерій, електрик танкера "MRIYA":

"Ми хочемо, аби суд виніс рішення щодо звільнення судна. Ми хочемо далі працювати і заробляти гроші для себе і своїх родин".

До пікетувальників із апеляційного суду ніхто не вийшов. Про дату та час засідання у справі танкера "MRIYA" повідомимо пізніше.

Нагадаємо, 10-го серпня 2019-го року в порту "Херсон" українські правоохоронці провели обшук на судні "MRIYA" через те, що 2015-го року воно під іншою назвою - "VILGA" - заходило у закриті порти окупованого Криму. 13-го серпня Херсонський міський суд не заарештував танкер. Наступного дня прокуратура Криму оскаржила це рішення і 19-го серпня апеляційний суд області скасував рішення міського суду і заарештував "MRIYA". 20-го серпня співробітники СБУ та державної прикордонної служби виконали рішення.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі