На Чемпіонаті Світу з тхеквондо Україну представили херсонський тренер та його вихованка (ВІДЕО)

11:41, 16 жов. 2019
 
На Чемпіонаті Світу з тхеквондо Україну представили херсонський тренер та його вихованка (ВІДЕО)

Третє місце в особитому заліку та командному розділі на чемпіонаті світу з тхеквондо серед професійних спортсменів посів тренер з Таврійська Олександр Броннік. Участь у змаганнях брала і його вихованка Софія Папідзе, у неї – срібло в особистому заліку та командній спецтехніці. 

Олександр Броннік займається тхеквондо 20 років. Коли прийшов до зали, розповідає чоловік, мріяв тільки про спортивну кар’єру:

"Я займаюся з 1999 року. Одразу прийшов на цей вид спорту, він мене зацікавив, з тих пір не пробував нічого іншого, тільки тхеквондо. Спочатку я мріяв бути лише спортсменом, жодної тренерської ролі, намірів стати тренером не було. Тепер в мене дві групи – це спортсмени, які представляють вже на змаганнях різних рівнів: чемпіонат області, Всеукраїнські змагання, міжнародний рівень. І одна група – початківці – дітки, які прийшли спочатку навчального року".

Софія Папідзе – єдина дівчина, яку тренує Олександр Браннік. Тхеквондо вона займається 5 років.

"Мені подобається, що я вмію спаринговатися, за себе постояти. Взагалі, мені подобається займатися спортом, тому що я люблю вести здоровий спосіб життя", - каже призерка чемпіонату світу з тхеквондо Софія Папідзе.

"Софія була завжди перспективною спортсменкою. Відразу в неї такий запал в очах був, що їй давалося це легко. Особливо на перших стадіях це було дуже помітно. Зараз і конкуренція значно вища, це міжнародний рівень, там спортсмени з досвідом, за рахунок цього також іде її професійне зростання", - говорить тренер з тхеквондо Олександр Броннік.

Півтори-дві години щодня тренуються спортсмени, які представляють Україну на різних змаганнях, говорить Олександр Броннік. На цьогорічному чемпіонаті світу з тхеквондо виступали і тренер, і його вихованка.

Аліна Олефір, Олександр Шепель.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі