Каховчанка Аліна Немерець на чемпіонаті світу з тхеквондо здобула кілька перемог (ВІДЕО)

14:56, 7 жов. 2019
 
Каховчанка Аліна Немерець на чемпіонаті світу з тхеквондо здобула кілька перемог (ВІДЕО)

Віце-чемпіонка світу в особистому спарингу, срібло у командній спецтехніці та чемпіонський титул у командному розділі - «спаринг» здобула каховчанка Аліна Немерець на чемпіонаті світу з тхеквондо, що відбувся у Болгарії. Дівчина повернулась до тренувань. На одному з них побували  кореспонденти Суспільного. 

Аліні Немерець – 15, 6 років дівчина займається тхеквондо.

"Я пішла на тхеквондо, тому що я з самого дитинства хотіла займатися або дзюдо, або карате, але батько мене відвів на тхеквондо, мені сподобалося і тепер я займаюсь тут. Мені подобається, що тут більше можливостей проявити себе у будь-яких видах програми. У нас є 5 видів програми, кожен може підібрати для себе, що найбільше подобається. Можна обрати або спеціальну техніку, або силове розбивання, або спаринг, або тулі, чи самозахист", - говорить призерка чемпіонату світу з тхеквондо Аліна Немерець.

Аліна Немерець говорить, неодноразово брала участь у змаганнях різного рівня. Визначними для неї стали – цьогорічні чемпіонати Європи та світу:

"На чемпіонаті світу я стала першою та другою, а на чемпіонаті Європи я взяла одне срібло та одну бронзу. У моїй категорії було дві гречанки та дві українки, я змагалася з усіма дівчатами, у двох боях я перемогла, в одному програла".

Досягнення Аліни, говорить її тренерка Мадонна Баранова – це результат наполегливої праці. Напередодні важливих змагань спортсмени тренуються щодня по кілька годин, крім того, мають постійно тримати себе у формі, в тому числі дотримуватися збалансованого харчування.

"Аліна Немерець прийшла до мене 6 років тому. Я відразу відмітила, що дівчина перспективна. У неї гарний зріст. За 6 років вона стала призеркою чемпіонату світу в особистому заліку – срібна медаль і чемпіонкою світу в командному заліку – це командний розділ спаринг вікової групи 14-15 років", - каже тренерка з тхеквондо Мадонна Баранова.

У майбутньому, говорить Аліна, вона мріє стати тренеркою.

Аліна Олефір, Олександр Шепель.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі