У Херсоні розпочалося облаштування Алеї героїв незалежної України (ВІДЕО)

15:56, 4 жов. 2019
 
У Херсоні розпочалося облаштування Алеї героїв незалежної України (ВІДЕО)

300 червоних троянд для героїв. Сьогодні у Херсоні розпочалося облаштування Алеї героїв незалежної України. Садити квіти вийшли  представники  комунального підприємства „Оберіг”, громадських організацій „Побратими”, „Єдина родина Херсонщини”, „Жіночий клуб „ініціатива” та Нацгвардійці.    

"Червона троянда, це як символ поваги. Її презентують тій людині, яку люблять і поважають. Все це повага до наших хлопців", - говорить представниця підприємства „Оберіг”, вдова загиблого в АТО Павла Мазура, Дарина Мазур.  

Зараз лише готуємо грунт, розказує голова всеукраїнської спілки учасників бойових дії в АТО „Побратими України” капелан Максим Бервінов, висаджувати квіти будемо 12 жовтня:

"У ініціативній групі виникло бажання посадити троянди на алеї загиблих наших героїв 300 червоних троянд, як пам’ять про них. Щоб тут було гарно, щоб усі бачили , що ми їх пам’ятаємо".

Доглядати алею, продовжує Максим Бервінов, будуть комунальні підприємства „Гарантія” і «Водоканал». 

"Вони обіцяли будуть дбати про це, будуть поливати. Подивимося. Якщо не вони, то ми візьмемося будемо з церквою приходити і поливати", - сказав Максим Бервінов

Саджанці квітів придбали за свої гроші самі учасники акції. 

Ольга Ляшенко, Григорій Шматко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі