Порушників правил дорожнього руху в Херсоні сьогодні зупиняв мім (ВІДЕО)

16:02, 27 вер. 2019
 
Порушників правил дорожнього руху в Херсоні сьогодні зупиняв мім (ВІДЕО)

Сьогодні у Херсоні порушників правил дорожнього руху зупиняв актор-мім. Таку акцію на площі Свободи поруч з будівлею обласної державної адміністрації провели патрульні поліцейські. Побували на ній і кореспонденти Суспільного.

"Не нехтуй безпекою" - така назва вуличної акції, яку сьогодні провели патрульні у середмісті Херсона. Захід превентивний, говорить Олена Вахтель, нікого не штрафуватимуть, із пішоходами та водіями просто спілкуватимуться.

"У мене немає слів. Я вважаю, що такою акцією можна донести до нормальних людей, щоб дотримувалися правил дорожнього руху. А якщо людина не розуміє, то і через акцію не зрозуміє", - говорить учасниця акції від патрульної поліції Людмила Середа.

Ольга Левченко, учасниця акції від патрульної поліції:

"Мені сподобалося, весело. Я гадаю, що така акція може вплинути на людей, особливо дітям це дуже потрібно. Я мешкаю у цьому домі і часто бачу, як діти порушують тут правила".

Штраф водію за непристебнутий пасок чи за порушення правил дорожнього руху пішоходом - 51 гривня, каже прес-офіцер патрульної поліції Андрій Кований. Більш серйозними можуть бути наслідки.

Аліна Олефір, Владислав Купрєєв.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі