Хокейний клуб "Дніпро" зіграв першу в сезоні домашню гру (ВІДЕО)

13:33, 20 вер. 2019
 
Хокейний клуб

Херсонський хокейний клуб "Дніпро" провів свою першу домашню гру в рамках Четвертого сезону Української Хокейної Ліги проти клубу "Кременчук". На змаганнях побували кореспонденти Суспільного.

У першій двадцятихвилинці матчу домінували гравці "Кременчука". Вони забили два голи: на шостій хвилині відзначився Іван Савченко, на 18-й з подачі Гліба Бондарчука голкіпера херсонців обіграв Давид Григорян.

В другому періоді господарі спробували переломити хід гри. Та рахунок в матчі лишився незмінним – 0:2 на користь гостей.

У третьому періоді на 48-й хвилині гри херсонці реалізували більшість – Мікс Ліпсберґс здійснив сольний прохід та зменшив відставання господарів – 1:2. На 54-й хвилині Дмитро Орлов закинув третю шайбу у ворота "Дніпра", встановивши рахунок в матчі 1:3.

Після взаємних вилучень херсонці вирішили розіграти більшість, знявши з гри голкіпера й випустивши замість нього ще одного польового гравця. Таким чином вони забили ще одну шайбу – після кидка Сергія Дорофєєва відзначився Олександр Каракулько.

Остаточний рахунок в матчі – 2:3 на користь гостей.

Наразі херсонський "Дніпро" посідає у турнірній таблиці п’яту позицію з двома очками, хокейний клуб "Кременчук" очолює турнірну таблицю із шістьма очками.

Ілля Контішев, Владислав Купрєєв.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі