На Херсонщині внаслідок вибуху чоловік отримав опіки кінцівок та травму ока

11:16, 13 вер. 2019
 
На Херсонщині внаслідок вибуху чоловік отримав опіки кінцівок та травму ока

На Херсонщині внаслідок вибуху та масштабної пожежі травмувався 41-річний чоловік. Про це повідомляють у прес-службі Головного управління ДСНС у Херсонській області.

Учора, 12-го вересня, о 18:04 на номер Служби "101" у Бериславському районі надійшло повідомлення про те що, у селі Веселе по вулиці Польовій горить будинок. На місце події виїхали місцеві рятувальники разом із добровільною пожежною дружиною підприжмства "Нібулон". Як виявилось, горять господарчі будівлі, солома на горищі однієї з будівель, а також автомобіль ЗІЛ-130.

О 18:30 пожежу вдалося локалізувати, а о 19:15 - ліквідувати. До цього часу вигоріло 40 квадратних метрів площі.

Внаслідок пожежі травмувався чоловік 1978-го року народження, який винаймав цей будинок. Виявилось, що під час проведення ним газозварювальних робіт стався вибух баку з паливно-мастильними матеріалами. Чоловік отримав опіки рук та ніг, а також травму ока. Травмованого шпиталізували до Херсонської лікарні імені Тропіних у стані середньої важкості.   

Також вставлено, що внаслідок вибуху та подальшої пожежі згоріли три господарчих споруди площею 40 квадратних метрів, пошкоджено 600 кілограм соломи та автомобіль ЗІЛ-130.

Ілля Контішев, світлина: прес-служба Головного управління ДСНС у Херсонській області.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі