Самопочуття підлітків, яких 31 липня збила у Херсоні машина, стабільне

14:00, 2 сер. 2019
 
Самопочуття підлітків, яких 31 липня збила у Херсоні машина, стабільне

Самопочуття підлітків, яких 31 липня пообіді збила машина у Корабельному районі Херсона, стабільне. Про це сьогодні кореспондентам суспільного розказав заступник головного лікаря з хірургічної роботи Херсонської обласної дитячої лікарні  Віктор Бурдовіцин:

"Травми достатньо складні і у хлопця і у дівчини. У хлопця важкий забій нирки, легенів, черепно-мозкова травма, важкий перелом кісток тазу. Травмовані три життєво значимі системи. У дівчини травмовані кістки тазу і струс головного мозку, забій легенів. Самопочуття їх стабільне. Вони отримують все необхідне лікування, протишокову терапію. Перший етап протишокової терапії і усі дослідження, комп’ютерну томографію їм зробили у обласній клінічній лікарні. Вчора після стабілізації стану, їх перевезли до нашої дитячої лікарні. Наразі оперативне втручання не потрібне. Але у хлопця забій нирки. Поки що спостерігаємо, ультразвукове дослідження показує цілісність усіх органів".

Після аварії травмованих дітей швидкою доправили до реанімації обласної лікарні, за добу їх перевели в обласну дитячу лікарню.

Нагадаємо, 31 липня в Херсоні на перехресті вул. Стрітенської та Робочої сталася ДТП. 31-річна жінка-водійка автомобіля Фольксваген скоїла наїзд на 2-х неповнолітніх, які перетинали проїжджу частину по пішохідному переходу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, за ч. 1 ст. 286 Кримінального Кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Наразі поліцейські встановлюють всі обставини пригоди.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі