У бібліотеці Лавреньова відбулась зустріч з письменниками Ірен Роздобудько та Євгеном Стеблівським (ВІДЕО)

19:47, 24 лип. 2019
 
У бібліотеці Лавреньова відбулась зустріч з письменниками Ірен Роздобудько та Євгеном Стеблівським (ВІДЕО)

Сьогодні в Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва імені Бориса Лавреньова пройшла зустріч із письменниками: киянкою Ірен Роздобудько та одеситом Євгеном Стеблівським. Це четвертий захід, який проходить в рамках проекту "Літературний тур Херсонщиною "Книгомандри".

Це четверта зустріч з письменниками у рамках проекту "Книгомандри", говорить заступниця директорки бібліотеки імені Бориса Лавреньова Тетяна Ігнатова.

Письменниця Ірен Роздобудько презентує у Херсоні свою останню книгу "Прилетіла ластівочка".

Євген Стеблівський пише у жанрі "український бойовик". В основі романів - реальні події сучасної та давньої історії України.

Нагадаємо, "Книгомандри" - це проект Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва імені Бориса Лавреньова. Проект спрямований на популяризацію української літератури за допомогою організації зустрічей з відомими українськими письменниками та онлайн-трансляцій цих заходів.

"Книгомандри" стали переможцями конкурсу програми "Створюємо інноваційний культурний продукт" Українського культурного фонду. Бібліотека імені Бориса Лавреньова отримала грант на суму близько 300 тисяч гривень на реалізацію проекту впродовж травня-жовтня 2019-го року.

Олена Протопопова, Ігор Педченко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі