Як відбувалась робота на ОВК №182 вночі (ВІДЕО)

2:30, 22 лип. 2019
 
Як відбувалась робота на ОВК №182 вночі (ВІДЕО)

За процесом підвозу виборчих протоколів з дільниць та підрахунком голосів в окружній виборчій комісії №182 спостерігали кореспонденти Суспільного.

Засідання окружної виборчої комісії розпочалось близько опівночі. До територіального виборчого округу №182 входить 98 дільниць. Голова окружної виборчої комісії Тарас Бузак розповів, як розпочалась робота:

"Було опрацьовано десять дільниць, вісім – без зауважень".

Членів дільничних комісій пропускали по черзі. Однією з перших на здачу бюлетенів до окружної комісії приїхала членкиня дільничної виборчої комісії №650667 Ірина Недовізій з селища Сонячного Дніпровського району:

"В нашому селищі 560 жителів, на час голосування лише 39 відсотків проголосувало. Цвидко підрахували. Очікували, що більше людей з’явиться".

Нонна Міненко, секретарка спецдільниці №000003, розповіла, як проходило голосування у Північній виправній колонії №90. Там проголосувало 89 людей:

"Голосування було спокійне. Були наглядачі, навіть представниця з США. Проголосувало 100 відсотків".

О 1-й годині ночі до 182-ї окружної виборчої комісії приїхав начальник херсонського відділу поліції Олександр Говорун:

"Поліція Херсона забезпечує безпеку під час підрахунку голосів, здачі бюлетенів на двох окружних виборчих комісіях. На цю годину можу сказати, що поліція повністю забезпечила публічну безпеку під час проведення виборів на території міста за день. Якихось суттєвих порушень не виявлено".

Аліна Мокляк, Олександр Шепель.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-канал