Як голосували на виборчій дільниці, розташованій у санаторії «Гопри» (ВІДЕО)

18:17, 21 лип. 2019
 
Як голосували на виборчій дільниці, розташованій у санаторії «Гопри» (ВІДЕО)

У Голій Пристані, за словами міського голови Олександра Бабича, вища активність виборців спостерігалася зранку. На виборчій дільниці, розташованій у санаторії «Гопри» побували кореспонденти Суспільного.

На цій виборчий дільниці голосують пацієнти санаторію та жителі найближчих до нього  вулиць.

На виборчій дільниці 650236 186-го виборчого округу у Голій Пристані на 11 годину ранку тут проголосувало 250 чоловік.

Найбільше людей було з самого ранку, перші виборці зібралися ще до восьмої, - говорить голова виборчої комісії на цій дільниці Тетяна Задорожня

"Вибори у нас розпочалися о сьомій п’ятнадцять, точніше засідання комісії. Ми оглянули скриньки, вклали контрольні аркуші. Потім оглянули сейф, не було у нас ніяких порушень ніде. Дістали бюлетені, роздали членам комісії.  + Рівно о 8-й ми відкрили виборчу дільницю,  до нас одразу зайшли. Ви бачите, люди вже стояли. Добре йдуть люди. У нас все спокійно – ми задоволені", - розповіла Тетяна Задорожня, голова виборчої комісії.

Єдине, що заважає роботі – невелике приміщення, у якому розташована дільниця. Не вистачає стін, щоб розвісити інформацію про учасників виборів, - говорить Тетяна Задорожня.

Іван Голота працює спостерігачем на виборах не вперше. Іноді плутали імена та назви вулиць. Попередні президентські вибори змусили повиправляти помилки в інформації про виборців", - говорить чоловік.

"На мій погляд ніяких порушень не було. Вчасно відкрили дільницю, все проходить нормально", - розповідає Іван Голота, спостерігач.

"Кожного разу приходимо на вибори, дуже настрій хороший. Трохи хвилююсь. Сподіваємось. Буде все добре. Проголосували", - говорить Валентина Питомець, яка прийшла на вибори.

Антоніна Гуріна – медсестра санаторію. Проблем у пацієнтів під час виборів не було, говорить жінка – голосували за відкріпленнями:

"Все тут нормально, приміщення звільнили, все зробили як треба".

 

"Звісно не така активність, як була на президентських виборах, це пов’язано, напевно, з тим, що люди у відпустках, літній період, завантаження, але достатньо активно йдуть. Я думаю десь близько 40 відсотків явка повинна бути", - сказав Олександр Бабич, Голопристанський міський голова.

Олена Протопопова, Григорій Шматко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі