Як голосували сьогодні у Херсонському обласному онкодиспансері (ВІДЕО)

16:29, 21 лип. 2019
 
Як голосували сьогодні у Херсонському обласному онкодиспансері (ВІДЕО)

Кореспонденти суспільного відвідали спеціальну виборчу дільницю № 650 671, яка розташована в Херсонському обласному онкологічному диспансері. Голосують тут хворі, які перебувають на стаціонарному лікуванні та члени цієї ДВК.   

"На сьогоднішній день у нас тут записані ті пацієнти, які за станом свого здоров’я не можуть поїхати додому проголосувати. Голосування відбувається як на самій дільниці, так і в палаті за місцем перебування пацієнта", -  розповіла Ірина Сокур, головна лікарка Херсонського обласного онкологічного диспансеру.

За словами членкині спецдільниці Юлії Чайки –Затарі, тут зареєстровано 49 людей, які виявили бажання проголосувати. Жінка розказала про активність пацієнтів-виборців. На 12-ту годину проголосували більше половини з них.

"Приходять активно. По декілька людей з одного відділення. Є такі, що видно, що їм важко пересуватися, але вони йдуть, бо відчувають свій обов’язок", - говорить Юлія Чайка-Затарі, членкиня спеціальної виборчої  дільниці № 650 671.

"Я ось лежу. Не думала, що мені вистачить сил прийти проголосувати. Вирішила, що піду. А як без мене. Трішки є сили, то треба йти голосувати за майбутнє дітей і своє", - ділиться Тетяна Кареліна, прийшла проголосувати.

Для пацієнтів, які не ходять - переносна скринька.

 

Віктор Батурін самостійно не пересувається. Він один із 9 пацієнтів,  які голосують у палаті.  

"Обов’язково треба голосувати.  Як би тут не зміг, то додому поїхав би. Подзвонив і мене б забрали додому у Лазурне. Я там би проголосував", - розповів чоловік.

 

Ольга Ляшенко, Владислав Купрєєв.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-канал