Сьогодні - останній день, коли можна змінити місце голосування (ВІДЕО)

17:34, 15 лип. 2019
 
Сьогодні - останній день, коли можна змінити місце голосування (ВІДЕО)

Сьогодні останній день, коли можна було змінити місце голосування на позачергових виборах до Верховної Ради. Термін був півтори місяці. Рівно за п’ять днів до початку голосування відділи ведення Держреєстру мають припинити приймати заяви від виборців. Скільки охочих змінити місце голосування було сьогодні в Херсоні, з’ясовували кореспонденти Суспільного.

У відділі ведення Державного реєстру виборців Корабельного району Херсона своєї черги чекає Олена Ковальова. Вона херсонка, живе у Києві й за декілька днів до виборів їде на відпочинок до Лазурного.

Галина Кулешова п’ять років живе в Америці. Жінка говорить, що спеціально приїхала, щоб проголосувати:

"Я приїхала з Нового Орлеану, де зараз великий ураган і нас затопило. Я приїхала спеціально на 21-ше число, щоб зробити свій вибір. Хочу, щоб життя стало краще. Це була не запланована відпустка. Я просто купила квиток і приїхала". 

За останні два прийомні дні кількість людей збільшилася, говорить завідувачка відділу Олена Смирнова, але ажіотажу, як на виборах у квітні, немає.

Біля відділу Суворовського району близько десяти людей. Заяви приймає три спеціалісти. Леонід до відділу прийшов, щоб внести себе до списку виборців. Говорить, що впорався швидко.  

Людей більше, ніж в інші дні, але черг немає, говорить завідувачка відділу ведення Держреєстру виборців Суворовського району Катерина Міусова, тому що сам процес зміни місця голосування став значно простішим, ніж це було на президентських виборах. Жінка розказує, що зараз потрібен тільки паспорт, жодної довідки.

Така ж ситуація і у відділі ведення Держреєстру виборців Дніпровського району.

Ольга Ляшенко, Володимир Чепинога.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі