Учні художньої школи розмалювали стіни колишнього танцювального майданчика «Ромашка» в Парку Херсонська фортеця (ВІДЕО)

15:38, 20 чер. 2019
 
Учні художньої школи розмалювали стіни колишнього танцювального майданчика  «Ромашка» в Парку Херсонська фортеця (ВІДЕО)

Учні художньої школи розмалювали стіни колишнього танцювального майданчика «Ромашка» в Парку "Херсонська фортеця". Замість написів з адресами наркотичних сайтів з’явилися декоративні графіті.

Єлизавета тільненко домальовує останні штрихи на своїй ділянці малюнку. Щоб намалювати на стіні графіті таких розмірів знадобилось близько 5 годин - розказала дівчина.

"Ми намалювали равлика тому що влітку їх дуже багато, вони скрізь. І ми вирішили його зробити таким яскравим, тому що – це кольори літа, тому що це дуже гарно і надихає. На папері менше місця і менше простору для фантазії", - говорить Єлизавета Тільненко учениця художньої школи.

Стіну розмальовували учні 7-11 класів у стилі декоративного розпису.

"Кожна дитина пропонувала свою ідею, ми обговорили це і вийшла така яскрава літня композиція, де всі діти змогли себе реалізувати. Для дітей це гарна практика, новий досвід, їм дуже сподобалось", - розповіла Ганна Файнштейн викладачка дизайн-ліцею.

"Я розмальовую корабель. У нас є річка Дніпро і ми захотіли це зобразити на нашому малюнку.   Річка зображена ніби рукою. Дуже великий формат. Потрібно багато фарби, ставити стільці", - говорить Єлизавета Чепурна учениця художньої школи.

"Нашим класом ми малювали ось цю частину. Це такий незвичайний равлик, який іде з центру малюнку. Малювали крейдою. А вже потім заливали великі ділянки фарбами. Потім малювали декор і різні візерунки", - розповіла Єлизавета Бурлак учениця художньої школи.

Місце для графіті підготували працівники молодіжного житлового комплексу м. Херсон.

Оксана Хлєбус, Ігор Педченко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі