Слідчі ДБР розслідують ДТП, яку ймовірно спричинив правоохоронець (ВІДЕО)

17:30, 19 чер. 2019
 
Слідчі ДБР розслідують ДТП, яку ймовірно спричинив правоохоронець (ВІДЕО)

Слідчі Мелітопільського теруправління ДБР розслідують обставини ДТП, що відбулась 18 червня на трасі Скадовськ-Каховка Херсонської області. Повідомляється на сторінці відомства у Фейсбуці.

Дорожньо-транспортна пригода сталася неподалік селища Миколаївки за участі автомобілів «ВАЗ 21099» та «БМВ». За кермом останнього перебував старший оперуповноважений ГУ Нацполіції в Автономній республіці Крим та м. Севастополі. У результаті зіткнення пасажири автомобіля «ВАЗ 21099» — чоловік та жінка загинули на місці, 9-ти річна дівчинка отримала чисельні травми і, згодом, померла в лікарні.

Правоохоронець, який перебував за кермом автомобіля марки «БМВ», затриманий у порядку статті 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 286 Кримінального Кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.

Анжеліка Іванова, речниця державного бюро розслідувань підтвердила нам усю викладену у Фейсбуці інформацію. Також вона сказала, що за попередньою інформацією, водій БМВ виїхав на зустрічну смугу, що і стало причиною аварії.

Олена Протопопова, Ігор Педченко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі