У сквері Пушкіна у Херсоні тривають ремонтні роботи (ВІДЕО)

17:57, 10 чер. 2019
 
У сквері Пушкіна у Херсоні тривають ремонтні роботи (ВІДЕО)

1 мільйон 390 тисяч гривень – така вартість робіт у сквері імені Пушкіна, що у середмісті Херсона, які проводилися протягом кількох тижнів на замовлення міського департаменту житлово-комунального господарства.

Оновлена бруківка, лавки та урни для сміття. Ремонт у сквері Пушкіна не проводився кілька років, розповідає директор Херсонського  департаменту житлово-комунального господарства Олексій Войтенко.

"Роботи передбачають: заміну плиткового покриття, встановлення нових лавок, урни збільшеного об’єму. Дуже сподіваюсь, що люди берегтимуть все це. І фонтан, який давно потребував капітального ремонту. Цього року його зробили у такому вигляді, мармуром", - говорить Олексій Войтенко директор міського департаменту житлово-комунального господарства.

Хоча роботи не завершилися, у сквері відпочивають люди.

"Чудово так, я навіть не очікувала, що така краса буде", - ділиться Тетяна Гусєва.

"Я думаю, що це чудово. Побільше б таких скверів, і парків, і плитки, і фонтанів, і лавок нових", - говорить Юрій Вінниченко.

Остаточно завершаться роботи у середині липня, говорить Олексій Войтенко, міське підприємство «Херсонводоканал» має відновити фонтан.

"Міське комунальне підприємство «Херсонводоканал» протягом місяця-півтора замінить повністю форсунки, зроблять дно, пофарбують блакитною фарбою і тоді вже буде остаточна картинка. Свою частину робіт, яку замовив Департамент, підрядчик вже виконав", - розповів Олексій Войтенко директор міського департаменту житлово-комунального господарства.

"Реконструкцію фонтану здійснює департамент житлово-комунального господарства Херсонської міської ради, ми займаємося винятково експлуатацією цього фонтану і наскільки мені відомо, в кінці червня мають завершитися ці роботи і в липні фонтан має працювати", - сказав Михайло Чемерис директор КП «Херсонводоканал».

Аліна Олефір, Владислав Купрєєв.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі