У Херсоні стартує благодійний марафон "Виклик прийнято" (ВІДЕО)

16:03, 5 чер. 2019
 
У Херсоні стартує благодійний марафон

У Херсоні з 18-го червня стартує спортивний марафон "Виклик прийнято". Всі, хто погодиться взяти в ньому участь, мають десять хвилин на день проятгом 50-ти днів стрибати на скакалці. Відеозвіти учасники марафону викладатимуть у соцмережах. Участь у цьому челенджі коштує 100 гривень. Зібрані гроші підуть на придбання спортивного інвентарю для соціально-психологічно ресурсного центру "Крила янголів".

Організатор спортивного марафону Павло Лохматов пояснив, чому саме скакалка.

"Скакалка – це найбільш ідеальна вправа, яку можуть виконувати як дівчата, так і хлопці будь якого віку. Дізнався про центр, виникла ідея провести челлендж, з мінімальним внеском", - говорить Павло Лохматов, організатор спортивного марафону.

Херсонець Дмитро Мухін підтримує ідею і братиме участь у марафоні.

"Павло робить добру справу як для нас, учасників, так і для дітей. Діти після цього челенджу будуть розвиватись і спортивно, і духовно. Ми також", - каже Дмитро Мухін, який братиме участь у спортивному марафоні.

Вікторія Шульга долучиться до подібної акції вперше.

"Це виклик буденності і самому собі. А також ми допоможемо дітям", - говорить Вікторія Шульга, яка братиме участь у спортивному марафоні.                   

Нагадаємо, соціально-психологічний центр для дітей "Крила янголів" відкрився у Херсоні 13-го квітня. Він розрахований на дітей з інвалідністю, сиріт, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Аліна Мокляк, Ігор Педченко.

Читайте нас у TelegramTwitterInstagram та Facebook.

Свіжі випуски новин переглядайте за посиланням або на нашому Youtube-каналі